Postaktív Kft.

Miben lehet segítségére a Postaktív?


Bizonyára Önök is kapnak számlákat, banki egyenlegeket, DM küldeményeket nap mint nap postai úton. Ezek borítékolása, bélyegzése postázása kézzel elég kínos lenne, ezért a Postaktív Kft. a postázást gépesítő korszerű megoldásokat dolgozott ki.
Feladatra szabható borítékoló gépeket, bélyegpótló bérmentesítő gépeket és a postázással járó adminisztrációt kiváltó szoftvereket kínálunk, igény szerint vonalkód olvasóval, csekkszkennerrel, levélbontóval és levélmérlegekkel vagy borítékcímzővel kiegészítve.Kis vagy nagy levélforgalom? Egyedi igények? Kidolgozzuk és szállítjuk a gazdaságos megoldást.

A jelentős mennyiségű levelet, számlát, hivatalos levelet vagy DM küldeményt kiküldő cégek, hivatalok, akárcsak a sok beérkező levelet kapók, előbb utóbb ta lálkoznak a Postaktív Kft-vel. Több okból:

  • Mivel a nyomtatótól a postára kerülésig vagy beérkezéstől az archiválásig minden munkafolyamatot tudunk gazdaságosan gépesíteni.
  • Csak erre a területre fókuszálunk, erre szakosodtunk
  • A Neopost magyarországi képviseleteként csúcstechnológiájú levélfeldolgozó gépeket, és szoftvereket értékesítünk, adunk bérbe és természetesen a karbantartásukat is mi látjuk el országszerte.
  • 23 éves tapasztalattal piacvezetők és szakértők vagyunk a levélfeldolgozás gépesítésében
  • A 23 év alatt több ezer gépet helyeztünk üzembe több mint 3500 elégedett ügyfélnél országszerte

Termékeink:

Célcsoportunk:

Olyan hivatalok és nagyobb, kisebb vállalatok, akiknél jelentős a számla, egyenleg, határozat és egyéb hivatalos levél és DM levelek kiküldése. Kormányhivatalok, minisztériumok, szolgáltatók (áram, gáz, víz, energia, távhő, távközlés stb), bankok, takarékszövetkezetek, biztosítók, gyárak, önkormányzatok, oktatási intézmények, bíróságok, követségek, kereskedelmi kamarák, katalógusáruházak stb.

Megoldások

Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a potenciális felhasználónak mire van szüksége. Megoldásokat kínálunk, nem gépet adunk el, ennek megfelelően elégedett ügyfeleket gyűjtünk.

Vezetőség

Ügyvezető igazgató:

Almási Tibor
Tel: 061 4136760 (1-es menüpont)
almasi.tibor(kukac)postaktiv.hu
postaktiv(kukac)postaktiv.hu
 

KÉRJEN DÍJMENTESEN FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST
VISSZA A LAP TETEJÉRE