Több száz kimenő...

Több száz kimenő, vagy beérkező levele van? Vagy csak 20-30, de ezt már elég kellemetlen kézzel borítékolni, bélyegezni, bontani?

Mi most segítünk, hogy az eddig borítékolásra szánt időt, végre valami hasznosabbal tölthesse...

Gondolt már rá, mennyi hasznos és értelmes munkát végezhetnek el alkalmazottai, mialatt most kézzel borítékolnak, és bélyeget ragasztanak?

Tudta, hogy még a legkisebb legegyszerűbb asztali irodai gép is 20-szor gyorsabban hajtogatja, borítékolja és ragasztja le a leveleket, mint a legserényebb alkalmazottja?

Levélmennyiségtől függően egy vagy több munkaerőt kiválthat a gépies munka gépesítésével! Számoljon csak utána, hogy mennyi költség megspórolását jelenti ez havonta! Sokat emlegetett példánk a Fővárosi Kerületek Földhivatala. Ha mostanában vesz vagy ad el lakást, észlelheti, hogy mennyire napirenden vannak a hivatalban az adatok iktatásával, sőt telefonon is elérhetőek. Alig néhány éve, tán még sokan emlékeznek rá, nem egészen így volt.  Pedig csak a postázó-iktató osztályon 7 ember dolgozott, mégsem győzte kézzel a feladatokat. Postázó rendszerünk bevezetése után 3 ember ellátta a napi kimenő és beérkező levélmennyiség naprakész postázását és iktatását, és igen hamar behozta a lemaradást. A többiek pedig kezelhették a telefonokat és végezhették a többi fontos tevékenységet. Mindehhez csupán egyetlen közepes teljesítményű borítékoló gép, egy bérmentesítő gép, egy digitális levélmérleg és egy postázó szoftver beiktatására volt szükség. Részletekért kattintson!

17 éve szakosodtunk az iratkezelésnek erre a területére. Hívatásunk gépesíteni a levelek, számlák borítékolását, postázását, beérkező levelek bontását, érkeztetését, iktatását. Több ezer cég: bankok, minisztériumok, közintézmények, biztosítók, víz, gáz, áram és távhő szolgáltatók, távközlési vállalatok, gyárak, szállodák, követségi irodák, katalógus áruházak, nagy és kisvállalkozások irodájában működnek gépeink és szoftvereink a felhasználók megelégedésére.

Egyedi és gazdaságos megoldásokat kínálunk, azaz kifejezetten az Ön igényei szerint alakítjuk ki a rendszert. Ugye milyen jól hangzik?

Hogy mitől is egyedi egy megoldás, egy rendszer?

Attól, hogy a felhasználó levelezése szerint állítjuk össze a leggazdaságosabb rendszert. A gépek, mint a lego, többféleképpen összeállíthatóak és sokféle variáció építhető a változatos tudásfokú, és sebességű, borítékoló és lapadagoló egységből. Ha valakinek 30000 állandó lapszámú levele van, azaz minden borítékba 1,2 vagy 3 lap kerül, annak más összeállítású, adagolójú gépre van szüksége, mint annak, aki mondjuk 10000 db. változatos tartalmú levelet küld ki, pl. valamennyi ügyfélnek más-más lapszám kerül borítékba. Egyik esetben elég a havi 30000 terhelésre javasolt standard gép, míg a második esetben egy kisebb sebességű gép, kódolvasóval ellátott adagolóval felel meg a feladatnak

Mitől gazdaságos?

Attól, hogy több ember eddig kézzel végzett munkáját pl. egy gép és egy szoftver elvégzi megbízhatóan, precízen és gyorsabban, mint eddig. Pl. a Magyar Telekom egy call centerében 100-120 ember kezeli a telefonokat, majd 35-40 nyomtatóra nyomtatja a változatos lapszámú szerződéseket, megállapodásokat, amit postai úton is ki kell küldeni az ügyfeleknek. Ugye természetesnek találná, hogy akkor ehhez a mennyiséghez több borítékolóra van szükség? Mi megoldottuk a feladatot egyetlen nagyteljesítményű borítékoló géppel és egy nyomtatásvezérlő szoftverrel minden call centerben.

Gépeink megbízható, jól terhelhető és felhasználóbarát készülékek. Neopost = Világszínvonal és élenjáró technika. Az általunk kizárólagosan forgalmazott gépek a világ egyik vezető gyártójának elismert termékei. Könnyen kezelhetőek. Aki fénymásoló gépet üzemeltetett már, annak a Neopost borítékoló gép sem lesz nagy kihívás.

Ha eldöntötte, hogy Ön is gépesíti a postázását, letölthető tanulmányaink, hasznos információkat adnak a döntéshozást megelőző tájékozódásban. Letöltés itt. Jöjjön el bemutatótermünkbe! Próbálja ki a gépeket működés közben. Hozzon mintát a számlákból, levelekből, szórólapokból, amit rendszeresen kiküldenek. Időpont egyeztetés végett küldjön egy mailt a  bemutato@postaktiv.hu és máris visszahívjuk.KÉRJEN DÍJMENTESEN FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST
VISSZA A LAP TETEJÉRE