Szolgáltatások

Szaktanácsadás:

Felmérjük a konkrét feladatokat és igényeket, szükség szerint személyesen a helyszínen, hogy a feladatra szabott megoldást, a megfelelő gépeket, szoftvereket megtaláljuk, ezáltal az Önök postázásának gépesítése gazdaságos, időt és pénzt kímélő és gyorsan megtérülő legyen.

Értékesítés, bemutatók tartása:

Szívesen látjuk Önöket bemutatótermünkben a gépek és szoftverek, komplett, akár hálózatban működő postázó rendszerek működés közbeni megtekintésére, saját anyaggal való tesztelésére, vagy bemutatjuk a választott gépet az Önök irodájában.

Bérbeadás, Tartós bérlet és lízing:

A gépek beruházását megkönnyítő konstrukciókat kínálun igény szerinti futamidővel és részletekkel.

Szállítás, üzembehelyezés, betanítás:

A Postaktívnál árban foglalt szolgáltatás.

Karbantartás, szerviz:

Mint a Neopost kizárólagos forgalmazói, az általunk forgalmazott termékek jótállási idő alatti, és a jótállási idôn túli karbantartását és mindennemu javítását ellátjuk.
Felajánljuk a berendezések átalánydíjas, karbantartási szerzôdés keretében történő, karbantartását. Szervizünk szerződéses ügyfeleinknél a hiba bejelentésétôl számított 4 munkaórán belül megkezdi az elhárítást.

Elektronikus aláírás megoldások:

Tanácsadás és megoldások az elektronikus aláírás alkalmazásával kapcsolatban.

Borítékolás, megszemélyesítés, mint bérmunka:

Gépi borítékolást, borítékcímzést, feladónyomtatást, iratok megszemélyesítését, anyagszállítást vállalunk rövid határidőre, versenyképes árakkal. További információk


Kellékanyag ellátás:

Kellékek rendeléséhez kérjük töltse ki az alábbi megrendelőlapot és küldje át részünkre a postaktiv@postaktiv.hu címre vagy a 0614136803 fax számra. A rendelt kellékeket 2 munkanapon belül postázzuk.

Szoftverkövetés:

Vállaljuk üzembe helyezett szoftvereknél a postai követelményrendszerben bekövetkező változások átvezetését, frissítését


KÉRJEN DÍJMENTESEN FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST
VISSZA A LAP TETEJÉRE