Referenciák


Burda Zsuzsanna-Nyugdíjfolyósító Igazgatóság

"Neopost bérmentesítő és borítékoló gépet használunk, amit Önöktől szereztünk be jó néhány évvel ezelőtt.
A gépek praktikusak, jól kezelhetőek, az igényeinknek megfelelő, stabil berendezések.
A meghibásodások ritkák, pedig az igénybevétel igen magas, hiszen nagyszámban bocsátunk ki kimenő leveleket.
Különösen elégedettek vagyunk a szervizes kollégájukkal, Almási Sándorral, aki mind szakmailag, mind emberileg jó munkatárs.
Készséges, segítőkész, mindig korrekt munkát végez. A beüzemelésnél is igen sokat segített, a  gépek használatát betanította, megfelelően beállította nekünk."
ORFK  
Nyírán Csaba

Az ORFK több mint 10 éve postáz Neopost bérmentesítő géppel. 2006-ban digitális új gépre technológiára váltottak. Véleményük szerint a gép jelentősen megkönnyítette és meggyorsította a postázási munkát.

"2006. áprilisa óta használjuk az új IJ50AF CFON bérmentesítőgépet. A korábban használt ugyancsak Az
Neopost 5450 CPAC géphez képest egyszerűbb és gyorsabb lett a postázás. Nagyon tetszik az automatikus dátumváltás, a telefonos feltöltés, a felhasználható pénz folyamatos kijelzése. A beépített automata cimkeadagolóval a vastagabb borítékok kezelése sokkal kényelmesebb és gyorsabb.
A postázó programmal együtt használva nem kell a feladókönyvvel bajlódni, megcsinálja a program. Jelentősen megkönnyítette és meggyorsította a posta felé a kimutatások készítését. A festékpatron jó lenne, ha utántölthető lenne."
 


Magyar Cetelem Bank - 

Czipráné

A banknál örülnek az új technológia nyújtotta előnyöknek, könnyebb gyorsabb a levelek postázása.

"Korábban is Neopost bérmentesítő géppel postáztunk. Elsők közt cseréltük a régi gépünket az új digitális telefonos távfeltöltésűre és a postázó programot is használjuk.

Elmondhatom, hogy mind a géppel, mind a programmal maximálisan elégedettek vagyunk. Ez az új gép nagyon egyszerűen, könnyen kezelhető és rendkívül gyors a feltöltése is. De maga a bérmentesítési munka, a gép tempója is sokkal gyorsabb, mint a régi géppel volt.

Legutóbb például 3200 db A4-es formátumú levelet kellett kiküldenünk. A régi géppel annak a bérmentesítése, postázása egy munkanap is lett volna. Ez az új gép meg olyan gyorsan hibátlanul dolgozott, hogy ketten alig győztük etetni és tényleg pillanatok alatt kész volt, és el is felejthettük az egészet.

Én tényleg csak jót mondhatok mind a gépre mind a programra és hogy maximálisan elégedettek vagyunk az új géppel."
Euraccount Kft.  - Kecskés Anikó

Neopost bérmentesítő géppel könnyebb gyorsabb a postázás:

"Mióta a Neopost IJ40 tipusú bérmentesítőgépet használom sokkal gyorsabban végzek a munkával. Könnyű kezelni. A feltöltése is gyerekjáték, egy percen belül." Takarékszövetkezet - Lukácsné Ujj Zsuzsa

A borítékoló gép bevezetése óta sokkal magasabb szintű ügyfélszolgáltatást nyújtanak, mind a Neopost gépekkel mind a Postaktív szervizszolgáltatásával elégedettek:

"Tisztelt Kércsi Miklós!

A borítékoló- és bérmentesítő gép használatával tudta Takarékszövetkezetünk központosítani 15 egység napi számlakivonatainak postázását.

A fiókokban történő kézi borítékolás lényeges csökkentésével még magasabb szintű ügyfélkiszolgálást céloztunk meg, mely már két hónap elteltével eredményesnek látszik.

Megelégedésünket szolgálja a Postaktív Kft. részéről biztosított szervízszolgáltatás. Eddigi egy hibabejelentésünket követően gyors, helyszíni szerelés megoldotta problémánkat.

Szerződéses kapcsolatunk alapján, nagyobb probléma esetén a cserekészülék biztosítása miatt nem történik elmaradás a postázandó levelek kiküldésében.

Véleményünk szerint a megfelelő minőségű papír, illetve boríték használatával a borítékoló gép kifogástalanul működik, és a kedvezőbb postai tarifák miatt az eszköz invesztíciója rövid időn belül ( legfeljebb 2 év ) biztosan megtérül."
KÉRJEN DÍJMENTESEN FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST
VISSZA A LAP TETEJÉRE