Bérmentesítő gépet de milyet?

Bérmentesítő gépet de milyet? Segítünk a választásban!

A válaszunk: digitális 2D lenyomat (két dimenziós bélyeg) nyomtatására alkalmasat és telefonon távfeltölthetőt.


A bérmentesítő gépek terén ritkán vannak nagy változások. A Posták szigorúan felügyelnek minden fejlesztést. 1923 óta, az első gépek üzembe helyezése óta, azt mondhatjuk, hogy csak a negyedik bérmentesítő gép generációnál tartunk.
  1. Volt kezdetben a kézzel tekerős, pénzbedobós masina.
  2. Majd felváltotta ezt a mechanikus kézi vasalóhoz hasonlítható gép, amelynek pénznyilvántartó eleme a régi taxi órákéhoz hasonló biztonságú volt, vagyis ha valaki nagyon kreatív volt és kevésbé tisztességes akár csalni is tudott vele. Ezért ezeket már szinte mindenhol bevonták.
  3. A számítógép általánossá válásával jöttek az elektromechanikus gépek, amelyekben már a pénz nyilvántartása számítógépesen abszolút biztonságos volt. Magyarországon az első elektromechanikus gépeket mi vezettük be 1992-ben.
Ezt váltotta fel az elmúlt 10 évben az intelligens gépek generációja, amelyek a még nagyobb fokú biztonság mellett sokrétű adatszolgáltatásra alkalmasak a Posták részére. Éppen ezért a posták szinte mindenhol már Európában, Ausztráliában, Amerikában és Kanadában, de még Ázsiában is ezt preferálják, ennek használatát díjazzák és megszabták a határidőt, amíg minden korábbi konstrukciót le kell cserélni


Gyakori kérdések bérmentesítésre.

Neopost bérmentesítők


KÉRJEN DÍJMENTESEN FELMÉRÉST, TANÁCSADÁST
VISSZA A LAP TETEJÉRE